AIDA do promovoje sektorin e prodhimit te veshjeve ne A+A Dusseldorf 2019

AIDA do marre pjese ne A+A Dusseldorf 2019

Agjencia e Zhvillimit te Investimeve, AIDA
Dusseldorf, Albania

AIDA ju fton te merrni pjese ne panairin me te rendesishem Europian te veshjeve te punes ne A+A Dusseldorf, Nentor 5-8, 2019.

AIDA do jete prezente me nje Infostende ne panair per te promovuar sektorin e veshjeve te punes (tekstile dhe kepuce). Ne bashkepunim me Swiss Import Promotion Programme (SIPPO), do organizohet nje mission biznesi me kompanite shqiptare te ketij profili ne kete panair. Nese doni te jeni pjesemarres ne viziten e organizuar ne kete panair, na dergoni nje email si Shprehje Interesi dhe me nje profili te kompanise tuaj ne: pellumb.qoseja@aida.gov.al , vasil.kolezi@sippo.al

Pjesemarresit ne kete mision biznesi do te kene mundesi:

  1. Te reklamojne produktet e tyre ne Infostenden Shqiptare.
  2. Te realizojne takimet e tyre ne Infostenden Shqiptare
  3. Te vendosin materialet e tyre promocionale ne stende
  4. Te marrin informacion per tregun gjerman te veshjeve te punes dhe kompani  te interesuara te bashkepunojne me kompanite shqiptare. Seminare do organizohen per kete qellim para dhe gjate panairit me Brigitte Heuser, experte gjermane e SIPPO ne fushen e tekstileve.
  5. Stafi i AIDA dhe SIPPO, prezent ne panair, do ju mundesoje takime me biznese gjermane te interesuara ne fushen e prodhimit te veshjeve te punes.

Ju lutem na njoftoni me email deri ne daten eshte 13 Maj 2019, pasi vendet jane te limituara!