Albania

Konferenca shqiptare mbi Turizmin e Qendrueshem ne panairin WTM London 2019

Ne Nentor 2019, SIPPO mbeshteti Agjencine Kombetare te Turizmit ne organizimin e konferences “Zhvillimi i qenrueshem i turizmit, Sfidat dhe Mundesite” jate panairit te njohur WTM London.

Konferenca shqiptare mbi Turizmin e Qendrueshem ne panairin WTM London 2019

Ne Nentor 2019, SIPPO mbeshteti Agjencine Kombetare te Turizmit ne organizimin e konferences “Zhvillimi i qenrueshem i turizmit, Sfidat dhe Mundesite” jate panairit te njohur WTM London. Diskutimet e panelit dhe audeinces u fokusuan ne strategjine e re te zhvilimit te qendrueshem te Turizmit, te pergatitur nga qeveria Shqiptare po kete vit. Kjo konference kishte si qellim te mblidhte opinione te vlefshme nga grupet e te interesit, vendase dhe sidomos ato te huaja me eksperience nderkombetare ne ne turizmin e qendrueshem. Kjo konference pati sihte nje mbeshtetje direkte nga Agjencia Kombetare e Turizmint per operatoret turistike shqiptare ne promovimin e Shqipersie si destinacion tashme ne harten boterore te turizmit.

SIPPO mbeshteti Agjencine e Turizmit ne ngritjen e kapaciteteve per planfikimin dhe pergatitjen e kesaj konference dhe mundesoi rritjen e pjesemarrjes ne panel ku mernin pjese z. Blendi Klosi - Minister i Turizmit dhe Mjedisit, Zj. Korneli Ferizaj - Drejtoreshe e Agjencise se Turizmit, Mr. Jeremy Sampson, Drejtor i Travel Foundation, Perfaqesuesi i Shoqates Kombetare te Turizmit, organizatori i Kala Fest dhe aktore te tjere te rendesishem per te diskutuar strategjine e re te turzmit te qendrueshem. Eventi u moderua nga eksperti i promovimit te destinacioneve turistike, z.Tine Murn - Mindbrand.co.uk

To make this website run properly and to improve your experience, we use cookies. For more detailed information, please check our Cookie Policy.

  • Necessary cookies enable core functionality. The website cannot function properly without these cookies, and can only be disabled by changing your browser preferences.